Legacy downloaden en installeren.

Als u nog geen Legacy op uw computer heeft geïnstalleerd ga dan naar de downloadpagina.

Als u reeds een oudere versie van Legacy op uw computer heeft (u wilt dus updaten naar versie 9):

  1. Waarschuwing: Bij de installatie van Legacy9 wordt de Legacy8 installatie volledig verwijderd. Maak dan ook voor het installeren van Legacy9 een backup van uw bestaande Legacy8 bestanden, zowel familiebestand(en) als mediabestanden, bij voorkeur op een extern medium (bv. USB-Stick of externe schijf).
  2. U kunt uw Legacyversie updaten via het tabblad "Legacy Basis" in het Legacyprogramma. Daarmee wordt uw bestaande programma bijgewerkt naar de laatste versie
  3. Wanneer u echter Legacy op een andere computer moet installeren die geen internetverbinding heeft, dan kan dit niet. U moet dan het gehele programma downloaden. Dat kan via deze link: (Klik hier).

Heeft u problemen met de installatie?

Klik eens op onderstaande link om te zien of uw probleem daar al genoemd wordt.

Legacy Download en Installatie Hulp (Engelstalig): www.legacyfamilytree.com/DownloadHelp.asp Let op! Als er op één van de pagina's op de Engelstalige site verwezen wordt naar het updaten of downloaden van het installatiebestand dan dit bestand altijd downloaden van de Nederlandse Legacy website: legacynederlands.

Als er problemen zijn met het lezen van deze Engelse teksten vraag dan om hulp in de legacy-nederlands e-mailgroep of facebookgroep (zie menu-item Discussie)

Let op! Mocht Legacy in het Engels opstarten dan kiest u op het Lint (in het Menu) Options "Select language > Nederlands". Daarna start u het programma opnieuw op. Wilt u later een andere taal kiezen dan kan dat opnieuw via deze optie.

Van de Standaardversie naar Legacy Deluxe:

Lees hier hoe u Legacy Deluxe bestelt!
Wanneer u een licentienummer hebt (doordat u Legacy9 hebt gekocht) voert u bij de installatie het klantnummer in of als Legacy al geïnstalleerd is door te klikken op Ontsluit DeLuxe op het Lint (bij oudere versies kiest u "Help > Algemene informatie"). Daardoor wordt de Standaardversie omgezet in de Deluxe versie.